Priser-familieret

PRISER FOR FAMILIERET

Er du og din ægtefælle enige om fordelingen af jeres fællesbo, vil det være formålstjenestlig, at lave en bodelingsoverenskomst, således at I er bundet af jeres fælles aftale. Udarbejdelsen af bodelingsoverenskomsten sker i overensstemmelse med de juridiske regler herfor, men sker på baggrund af jeres aftale, hvorfor vi ikke rådgiver eller vejleder jer om delingen af fællesboet.

​Hvis I ønsker at tinglyse bodelingsoverenskomsten, hvilket er påkrævet, hvis der indgår en fælles ejendom i fællesboet, skal der medregnes tinglysningsafgift på kr. 1.850.

kr 5.500

Overdragelse af ejendom i forbindelse med skilsmisse eller samlivsophævelse kr. 3.950

Hvis du og din ægtefælle eller du og din samlever ejer et hus i fællesskab og er blevet enige om, at kun den ene af jer, fremadrettet skal være ejer, så er det nødvendigt at udarbejde en overdragelseserklæring og få overdragelsen tinglyst.

​I prisen skal der medregnes tinglysningsafgift på kr. 1.850, hvis I er gift og kr. 1.850 + 0,6% af værdien, af det der bliver overdraget, hvis I er samlevende.

Kr.3.950

Du oplyser dine ønsker pr. mail, telefon eller på et personligt møde, herefter vil du modtage et udkast til en ægtepagt. Efter evt. tilrettelser forestår vi tinglysningen af ægtepagten, hvorefter du skal godkende tinglysningen, evt. via nemid.

​I prisen skal der medregnes tinglysningsafgift på kr. 1.850. Ægtepagter skal tinglyses for, at have gyldighed overfor alle andre end jer selv.​

Kr.3.500​

Hvis du og din samlever køber hus sammen, er det en rigtig god ide, at skrive en samejeoverenskomst, hvor det er beskrevet, hvad der skal ske, hvis I går fra hinanden.
Der er delte meninger om, hvorvidt en samejeoverenskomst skal tinglyses, hvis I ønsker dette, skal I påregne en tinglysningsafgift på kr. 1.850.​

Kr.3.500​

Alle priser er inkl. moms.​

FASTE PRISER

​Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.
Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​