Specialområder​

​Hos Nikolajsen Advokatfirma har vi stor faglig ekspertise indenfor privatlivets forhold og er højt specialiserede inden for områderne børne- og familieret, arv & dødsbobehandling, personskadeerstatning, retssager, inkasso, boligkøb & fast ejendom og som forsvarsadvokat.

Børne- & familieret

Gennem et livsforløb skal der gøres mange overvejelser og træffes mange beslutninger. Nikola​jsen Advokatfirma kan være dig behjælpelig med at træffe de rigtige.

Læs om børne- & familieret

Arv & dødsbobehandling

Få hjælp til det juridiske i forbindelse med dødsbobehandling eller bestem selv ved testamente, hvordan arven skal fordeles.

Læs om arv & dødsbodeling

personskadeerstatning

Er du kommet til skade, skal du have præcis den erstatning, du er berettiget til. Det sørger Nikolajsen Advokatfirma for.

Læs om personskadeerstatning

Retssager

Med sund fornuft og retfærdighedssans når du langt, med Nikolajsen Advokatfirma når du i mål.

Læs om retssager

Inkasso

Er du træt af dårlige betalere? Lad Nikolajsen Advokatfirma være den hårde hund, og få din manglende betaling i hus.​

Læs om inkasso

boligkøb & Fast ejendom

Vores rådgivning er kendetegnet ved en gennemgående forståelse for fast ejendom, ligesom vi altid tilgår sagerne professionelt og løsningsorienteret.

Læs om boligkøb & fast ejendom

Forsvarsadvokat

"Det bedste er naturligvis en ren samvittighed, det næstbedste er Nikolajsen Advokatfirma som forsvarsadvokat." (omformuleret Storm P-citat).

Læs om forsvarsadvokat

Faste priser

​Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris. Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Har du brug for advokatbistand?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

Ring til os på telefon