Få et sikkert køb af andelsbolig​

Køb af andelsbolig er kompliceret, idet du ikke reelt køber en bolig, men køber en del af en andelsboligforening, som ejer den bolig, du skal bo i.

Andelsboliger har i mange år haft et dårligt ry, idet mange mener, at du som køber hæfter personligt for andelsboligforeningens gæld.

Det forholder sig dog sjælden således, men det er vigtigt at undersøge inden du køber andelbolig og bliver medlem af andelsboligforeningen. Du skal endvidere kende andelsboligforeningens økonomiske forhold, vedtægter, andelsboligens vedligeholdelsesmæssige stand og din konkrete andelsboligs indretning og lovlighed.

Hos Nikolajsen Advokatfirma kan vi hjælpe dig med at afdække diverse faldgrubber og undersøge at netop din andelsbolig og andelsboligforening lever op til dine forventninger rent juridisk.

Kontakt Nikolajsen Advokatfirma for et uforpligtende råd. Kan vi hjælpe dig er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 71 12 eller pr. email: info@nikolajsen.nu.

Faste priser

​Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris. Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Har du brug for advokatbistand?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

Ring til os på telefon