​Nikolajsen advokatfirma udvider strafferetsområdet

​Nikolajsen advokatfirma udvider strafferetsområdet

Det er med stor glæde, at Nikolajsen Advokatfirma tilknytter endnu en specialist. Denne gang til strafferetsområdet.

– Vi har pr. 1. januar ansat Peter Rask, der hører til en af Danmarks absolut dygtigste jurister inden for strafferet. Han kommer med over 30 års erfaring som anklager og fra stillinger som vicepolitimester i Løgstør samt advokaturchef og senioranklager ved Nordjyllands Politi. Det er således ikke en hr. hvem-somhelst, der fremadrettet skal lede strafferetsafdelingen i Nikolajsen Advokatfirma, siger Jesper Nikolajsen, der er advokat og indehaver. Gennem sine mange år som anklager har Peter Rask beskæftiget sig med alle typer af straffesager i både by- og landsret, herunder sager om omfattende økonomisk kriminalitet, større volds- og drabssager, komplekse narkotikasager, arbejdsmiljøsager og andre miljøsager.

​​- Jeg er glad for, at Peter Rask har skiftet side og er blevet forsvarsadvokat. Han har været en af mine sværeste modstandere i retten, hvorfor det nu er betryggende at stå på samme side, siger Jesper Nikolajsen.

​​- Peter Rask skal ud over strafferetten arbejde med områderne børne- og familieret samt retssager. Peter Rask kan kontaktes på telefon 27 84 36 37 og mail peter@nikolajsen.nu

 

 

 

Forfatter

  • Advokat Jesper Nikolajsen beskæftiger sig med rådgivning inden for privatretten, og har stor erfaring med at føre retssager i hele landet. Jesper har særligt stor erfaring med at føre sager inden for børne – og familieret, strafferet, arveret og dødsbobehandling. Herudover har Jesper tidligere undervist på både Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, hvorfor han er yderst kompetent til at videreformidle den svære jura på en letforståelig og overskuelig måde.

    Vis alle indlæg

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​