Dødsbobehandling

FÅ HJÆLP TIL DØDSBOBEHANDLING

Når en man holder af er gået bort, kan det være svært at overskue en arbejdskrævende dødsbobehandling, der kan have store skatte- og afgiftsmæssige konsekvenser.

​Ved dødsfald efterlader afdøde en række værdier; hus, bil, indbo eller andet. Disse værdigenstande skal opgøres og fordeles blandt arvingerne. Det kaldes for et boskifte. Et boskifte skal godkendes og udleveres af skifteretten, der sikrer, at de rette arvinger får den rette arv, og at kreditorer får deres. Det er ikke muligt at råde over dødsboets midler i nogen henseende, før man har modtaget en skifteretsattest.

​Hos Nikolajsen Advokatfirma hjælper vi med det hele. Vi har afdelinger i både Aalborg, Aarhus, Odense og Roskilde, men vi hjælper alle i hele landet.

DER FINDES FORSKELLIGE FORMER FOR DØDSBOBEHANDLING

Overordnet findes der 7 former for dødsbobehandling. Valg af form for boskifte kan have stor betydning for ægtefællens og arvingernes økonomiske og personlige forhold. Nikolajsen Advokatfirma anbefaler derfor, at valg af boskifteform sker i samarbejde med en specialiseret advokat.

Vi er specialiserede i alle aspekter af retsregler og retspraksis ved skifte og arv og har indgående erfaring med processen fra dødsfald til afslutning af boet. Der kan være store skatte-
og afgiftsmæssige konsekvenser forbundet med dit valg – faktisk kan de fleste efterlevende ægtefæller med fordel skifte i stedet for at sidde i uskiftet bo.

KONTAKT OS FOR ET GRATIS VEJLEDNINGSMØDE

Inden du tager stilling til, hvordan boet skal behandles, har du som arving mulighed for at få et gratis vejledningsmøde hos Nikolajsen Advokatfirma.

​Vi giver en fast pris for vores arbejde, inden vi går i gang. Kan vi hjælpe dig omkring dødsbobehandling, er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 70 70 71 12  eller pr. E-mail: [email protected] .

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​