Alm-retssager

ALMINDELIGE RETSSAGER

Det er en hovedregel i dansk ret, at civile tvister afgøres af domstolene. En sag starter typisk i retten ved at indgive en stævning.

​At føre en retssag er for mange en naturlig del af advokatens arbejde. Sandheden er dog, at det er en svær disciplin, der kræver grundig erfaring, strategisk forståelse og ikke mindst faglige kompetencer. Det er derfor en rigtig god ide at have en advokat til at hjælpe dig med din sag.

​Nikolajsen Advokatfirma bistår med at føre sagen ved retten og udarbejder de nødvendige processkrifter og med at gennemføre selve hovedforhandlingen i retssagen.

​Kontakt Nikolajsen Advokatfirma for en drøftelse af dine muligheder for førelse af en retssag, eller hvis du allerede er blevet stævnet.

​Hos Nikolajsen Advokatfirma kan du få en gratis vurdering af din sag.

RETSSAGER OG ØKONOMI

Det er omkostningstungt at føre retssag. Derfor er det vigtigt for os, at du får fyldestgørende oplysninger om, hvad din sag kommer til at koste, inden vi går i gang. Du vil derfor altid modtage oplysning om de forventede omkostninger, inden vi begynder at arbejde på din sag.

​Nikolajsen Advokatfirma undersøger altid mulighederne for, at dine omkostninger kan blive dækket af en retshjælpsforsikring eller fri proces.

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP TIL DIN SAG

Ring og få en forpligtigende snak, vi giver gerne en gratis vurdering af din sag.

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​