Arv

Arv

Fælles for alle os mennesker er, at vi en dag skal herfra, selv om de færreste af os heldigvis tænker over det i dagligdagen. Når en person afgår ved døden, så efterlader det spørgsmålet om, hvordan arven skal fordeles. Hvis den afdøde ikke har beskrevet sin sidste vilje i et testamente, så bliver den afdødes formue fordelt efter Arvelovens regler. Nikolajsen Advokatfirmas advokater hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål om arv, hvis du er i tvivl om reglerne for arv, eller hvis du gerne vil sikre dine efterladte og fordele din arv via et testamente.

Det er meget vigtigt, at du i god tid overvejer, om der er spørgsmål om din arv, der er vigtige for dig, at få på plads, mens du har mulighed for det. Vente ikke med at tage stilling til, hvem der skal arve og fordeling af arv. Det vil hjælpe dine nærmeste meget, hvis du i god tid har taget stilling og eventuelt har etableret et testamente, hvor du tager stilling til fordeling af arv. Et tydeligt og gennemtænkt testamente kan forhindre uønskede tvister og uenigheder blandt dine efterladte, når du dør. Hos Nikolajsen Advokatfirma har vi års erfaring i at råde dig om alle dine tanker om arv, testamente og fordeling af arv. Vi kan stille dig de rigtige spørgsmål og oplyse dig om, hvilke muligheder du har ifølge Arveloven, så du er sikker på, at dit testamente er gyldigt, korrekt udført og at din sidste vilje gennemføres.

Arv kan være en kompliceret størrelse, og spørgsmål omkring arv kan vække stærke følelser for de efterladte. Det kan specielt lede til konflikt, hvis der er tale om en familiesammensætning med tidligere ægteskaber og særbørn, der alle mener, at de har ret til deres del af arven. En hel anden problemstilling kan opstå, hvis du ønsker, at din arv skal komme din kæreste til gode, og I ikke er gift. Desuden er der spørgsmålet om arveafgift. Hvordan fungerer det og hvad skal du gøre for at dine arvinger slipper ’billigst’? Disse spørgsmål kan alle være gode at få besvaret, og det kan give en tryghed at vide, hvad der sker med din arv og formue, efter du er gået bort. Der er derfor vigtigt at kontakte en dygtig advokat med speciale i Arveret, så du får orienteret dig om de regler, der gælder for arv, så du slipper for overraskelser og kan sikre dig en hensigtsmæssig fordeling af arven, og så du forebygger eventuelle uenigheder blandt dine arvinger.

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​