Fuldmagter og værgemål

FULDMAGTER OG VÆRGEMÅL

En fuldmagt er en tilladelse fra en person til at lade en anden person handle på sine vegne. Der findes forskellige fuldmagtstyper, men fælles er, at hvis man vælger at oprette en fuldmagt, har man selv mulighed for at beslutte, hvem der skal have fuldmagten, og hvilke områder og dispositioner fuldmagten omfatter. Man får derfor en mulighed for at oprette en fuldmagt, mens man stadig er ved sin sunde fornuft, hvor man tager højde for fremtiden, og de tilfælde hvor man ikke længere kan varetage sine egne forhold. Fuldmagter er derfor i visse tilfælde et godt alternativ til værgemål.

Ved værgemål får man tilbudt en værge, som kan hjælpe med varetagelse af personlige og økonomiske forhold, når man ikke længere selv er i stand til det.

Kontakt Nikolajsen Advokatfirma, hvis du overvejer at oprette en fuldmagt på dine vegne. Vi taler det hele igennem med dig, gennemgår de forskellige fuldmagtstyper. Vi kan også rådgive omkring værgemål, hvad reglerne er, hvad forskellen er mellem værgemål og fuldmagt, og hvad der sker, hvis du skal have en værge eller være værge for en anden.

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​