Entreprise

SPECIALISTER I ENTREPRISERET

Entrepriseret omfatter reguleringen af de kontrakter som indgås mellem en bygherre og entreprenør/håndværker om opførsel af anlæg og bygninger.

Et byggeprojekt kræver præcise aftaler, der skaber klarhed over dine og de øvrige parters pligter og rettigheder. En god entreprise- og rådgiveraftale minimerer risikoen for tvister og beskriver, hvordan eventuelle konflikter skal håndteres.

​Nikolajsen Advokatfirma hjælper dig både med at forebygge og håndtere konflikter. Nikolajsen Advokatfirma repræsenterer alene bygherre, hvorfor du kan være sikker på, at hvis Nikolajsen Advokatfirma repræsenter dig, så opstår der ikke interessekonflikt med en entreprenør eller en håndværker.

​En præcis og skriftlig entreprisekontrakt mellem bygherre og entreprenør er den bedste måde til at forebygge konflikter om et byggeri. Samtidig er det som regel langt billigere at lade en advokat rådgive om entrepriseaftalen, end det er at få hjælp til at løse en konflikt senere.

​Entreprisekontrakten skal tydeligt beskrive alle væsentlige dele af byggeriet som eksempelvis levering, betaling, dagbøder, kvalitet, krav til udførelse og materialevalg.

​Hos Nikolajsen Advokatfirma rådgiver vi om tydelige og præcise entrepriseaftaler. Vi gennemgår aftalerne sammen med dig, så du opnår de bedste vilkår og er sikret bedst muligt mod potentielle konflikter.

Kan vi hjælpe dig er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 70 70 71 12  eller pr. E-mail: [email protected]

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP TIL DIN SAG

Ring og få en forpligtigende snak, vi giver gerne en gratis vurdering af din sag.

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​