Piskesmæld

PISKESMÆLD

Piskesmæld kaldes også whiplash. Ordet er et udtryk for den påvirkning og skade, der sker, når nakken og hovedet udsættes for en pludselig fysisk påvirkning. Den fysiske påvirkning sker typisk ved en trafikulykke, men den kan også ske ved fald, vold, slag og kraftigt ryk eller skub.

Der kan derved ske en forvridning eller forstuvning i nakken. Piskesmæld kan give symptomer som hovedpine, nakkesmerter, kraftnedsættelse i arme og udstrålende smerter. Man kan også have kognitive gener som for eksempel hukommelses- og koncentrationsbesvær.

​Som udgangspunkt kan du få erstatning for de gener, piskesmældet har givet, men de symptomer du har efter et piskesmæld, kan minde om gener, der er almindelige i befolkningen, og som for eksempel er opstået ved almindeligt kontorarbejde.

​Hvis du før ulykken havde gener, der minder om de gener, du klager over efter ulykken, kan det derfor være svært at bevise, at de stammer fra eksempelvis trafikulykken. Mange forsikringsselskaber stiller derfor også spørgsmålstegn ved, om generne reelt hænger sammen med ulykken.

​Hvis du ikke havde piskesmældslignende symptomer før ulykken, vil det være nemmere for dig at bevise, at der er sammenhæng mellem ulykken og dine gener.

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP TIL DIN SAG

Ring og få en forpligtigende snak, vi giver gerne en gratis vurdering af din sag.

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​