Forsvarsadvokat

FORSVARSADVOKAT MED HØJ FAGLIG EKSPERTISE

Skal du bruge en forsvarsadvokat?

​Det bedste er naturligvis en ren samvittighed. Det næstbedste er Nikolajsen Advokatfirma som forsvarsadvokat (omformuleret Storm P-citat).

​Er uheldet ude, at du har overtrådt loven, eller er du uberettiget anklaget for noget strafbart, er det Nikolajsen Advokatfirmas opgave at hjælpe. Vi hjælper mennesker i knibe.

​Når du vælger vores advokatfirma som forsvarsadvokat, er du sikret en høj faglig ekspertise, professionel rådgivning og en absolut uafhængig forsvarsadvokat.
Vi har afdelinger i både Aalborg, Aarhus, Odense, og Roskilde, men vores forsvarsadvokater repræsenterer klienter i hele landet.

FÅ DEN RETTE RÅDGIVNING OG HJÆLP UNDER HELE FORLØBET

Vi anbefaler dig, at du retter henvendelse til os så tidligt i forløbet som muligt, således at vi kan lægge den rette strategi, så du får et professionelt og effektivt forsvar. Et offensivt forsvar er det bedste angreb.

​Vi sørger for, at du får de rette råd og den vejledning, du har brug for, såvel i, som uden for retten. Vi vejleder dig i gennem hele processen og sikrer, at dine rettigheder ikke tilsidesættes under behandlingen af din sag.

​Vi kender spillereglerne og sørger for, at politiet overholder dem. Vi tager de nødvendige slåskampe med politiet og anklagemyndighed og sørger for, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Nikolajsen Advokatfirma gør, hvad der skal til for at vinde din sag.

​Hos os, er du i gode hænder under hele forløbet. Vi deltager ved afhøringer hos politiet, vi forbereder sagen, holder møder med dig, begærer evt. en ny efterforskning eller andre relevante tiltag, ligesom vi naturligvis er til stede, for at sikre dine rettigheder ved samtlige retsmøder i sagen. Vi møder gerne i retten, uanset hvor i landet den påståede kriminalitet er begået.

​Hos Nikolajsen Advokatfirma er vi ikke tvunget til at påtage os en sag, hvorfor vi siger nej til at repræsentere pædofile eller andre børnemishandlere.

KONTAKT OS HVIS DU SKAL BRUGE EN FORSVARSADVOKAT

Søger du en forsvarsadvokat, er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 70 70 71 12  eller pr. E-mail: info@nikolajsen.nu

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​