Separation/skilsmisse

SEPARATION OG SKILSMISSE

Over 45 pct. af alle ægteskaber ender i skilsmisse. I dag kan ægtefæller blive skilt på nettet, hvis begge parter er enige.

Hvis jeres forhold går i stykker, har I mulighed for at blive separeret – eller hvis I er enige herom, kan I blive skilt med det samme online. Ellers har I ret til skilsmisse efter 6 måneders separation, hvis der har været utroskab i ægteskabet, hvis I har levet adskilt de sidste to år på grund af uoverensstemmelser, hvis en af ægtefællerne har været udsat for grov vold, den ene ægtefælle har bortført fælles barn til udlandet, eller hvis I har indgået ægteskab, inden et tidligere ægteskab er opløst.

​Ved uenighed om separation/skilsmisse, herunder hvis ægtefællerne er uenige om ægtefællebidrag og det fælles lejemål, som har tjent til fælles bolig, starter sagen i Statsforvaltningen, og ved fortsat uenighed oversendes sagen til retten.

​Nikolajsen Advokatfirma bistår dig både til møde i Statsforvaltningen og ved retten.

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP TIL DIN SAG

Kan vi hjælpe dig omkring separation og skilsmisse, er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 70 70 71 12  eller pr. email: [email protected]

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​