Testamenter

TESTAMENTE

De fleste danskere kender ordet ’testamente’ – de færreste ved, hvad et testamente egentlig er, hvad det skal indeholde, og hvordan det udformes. Et testamente er et dokument, hvor du beskriver dine ønsker om, hvordan dine efterladte ejendele skal fordeles, når du dør. Hvis ikke du har oprettet et testamente, så bliver dine ejendele fordelt efter Arvelovens regler, og det betyder som regel, at dine ejendele bliver delt lige mellem dine børn og din ægtefælle. Har du særlige ønsker til, hvordan dine ting skal fordeles mellem dine arvinger, når du går bort, så kontakt Nikolajsen Advokatfirma. Vi har års erfaring i Arveloven og kan svare på alle de spørgsmål, du sikker har i retningen af: Hvad er testamente pris, hvad skal du være opmærksom på i dit testamente, hvordan sikrer du, at testamentet bliver overholdt osv.

Hvis du ønsker, at arven efter dig skal fordeles på en anden måde, end beskrevet i Arveloven, så er det nødvendigt for dig at oprette et testamente. Testamente pris opvejer i langt de fleste tilfælde den tryghed, der er forbundet ved at have styr på fordelingen af ens arv. Når du opretter et et testamente kan du i et meget vidt omfang selv bestemme, hvordan arven efter dig skal fordeles. Du kan f.eks. vælge, at du gerne vil tilgodese din ægtefælle, børn eller velgørenhedsorganisationer. Du kan også vælge nærmere om din arv skal være særeje, hvordan indboet skal fordeles, eller om arven skal båndlægges, så din arving først kan gøre brug af arven, når visse betingelser, som du har bestemt, er opfyldt.
Det er derfor altid fornuftigt, at få indsigt i reglerne for oprettelse af testamenter, testamente pris og hvilke muligheder et testamente giver dig for at fordele din arv. På den måde, er du sikker på, at din arv bliver brugt på den måde, du ønsker dig. Kontakt Nikolajsen Advokatfirma, hvis du har brug for en testamente advokat, der kender alle reglerne og kan råde dig, i et sprog, du forstår.

Selvom du ikke ejer en stor formue kan det være relevant for dig at oprette et testamente. Det giver både dig selv ro i sindet og dine efterladte tryghed, at du på forhånd har taget stilling til, hvordan arven efter dig skal fordeles. Der kan være genstande i dit bo, der har stor affektionsværdi for de efterladte, og det kan have stor betydning for både dig og din familie, at du beslutter, hvad der skal ske med dit bo, dine ejendele og din formue, når du ikke er her længere. Kontakt en erfaren testamente advokat, der kan svare på dine spørgsmål, før du beslutter dig for at oprettet et testamente. Advokaten kan fortælle dig, om det er relevant for dig at oprette et testamente. Du kan også få svar på alle dine spørgsmål om f.eks. testamente pris, hvilken type testamente du bør oprette, hvordan du opretter et testamente, hvem der skal arve dig, hvordan du båndlægger tvangsarv, hvis det er relevant osv.

Hvis du ikke har lavet et testamente, så bestemmer Arveloven, hvem der er arvinger, og hvordan dit dødsbos værdier skal fordeles til dine efterladte. Hvis du laver et testamente, kan du selv bestemme over en stor del af den arv, du efterlader – dog kan du ikke bestemme det hele i et testamente.
Med et testamente kan du fordele din arv en del anderledes, end hvad Arveloven bestemmer, og det kan derfor have stor økonomisk betydning for dine arvinger, at du udarbejder et testamente. Det er derfor vigtigt, at dit testamente laves uden tvang, og mens du stadig er mentalt tilregnelig. For at sikre dette, skal et testamente underskrives, mens det overværes og bevidnes af en notar ved retten, eller to vidner der ikke har fordel af testamentet

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​