Fejl og mangler

FEJL OG MANGLER VED FAST EJENDOM

Efter overdragelsen af en ejendom viser der sig ofte dårlige overraskelser i form af skjulte fejl og mangler, som typisk først konstateres, når køber lærer ejendommen at kende.

Vi er klar over, at en fast ejendom for de flestes vedkommende er en stor investering, og derfor gør vi vores yderste for at sikre en optimal, grundig og rettidig rådgivning om dine muligheder i tilfælde af en tvist.

​Nikolajsen Advokatfirma hjælper ligeledes private i sager om mangler ved/eller arbejde udført på fast ejendom. Vi har mange års erfaring med retssager om fast ejendom.

​For overhovedet at have muligheden for et krav, skal manglen være retlig relevant. Fordi taget er nedslidt og skal udskiftes, er dette ikke nødvendigvis en mangel, hvis tagets stand svarer til tagets alder. En mangelsbedømmelse må altid tage udgangspunkt i, hvad der er aftalt og oplyst under købet. At noget er slidt eller går i stykker vil derfor i lægmandsbetragtning være en mangel, men i retlig forstand sjældent, idet tilstanden svarer til aftalen, og hvad der med rimelighed kunne forventes henset til bygningsdelens alder og anvendelse.

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP TIL DIN SAG

Kontakt Nikolajsen Advokatfirma for et uforpligtende råd. Kan vi hjælpe dig er du velkommen til at kontakte os på telefon  +45 70 70 71 12  eller pr. E-mail: info@nikolajsen.nu

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​