Tvangsfjernelse

TVANGSFJERNELSE

Tvangsfjernelse er det værste man kan blive udsat for som forældre. Det er derfor vigtigt at få den rette støtte og rådgivning.

​Det kan være svært som forælder at stå helt alene med en tvangsfjernelse, og situationen føles ofte meget uoverskuelig. Mange mennesker føler sig magtesløse, når kommunen bestemmer sig for at tvangsfjerne deres barn, og forældrene kan nemt føle sig overhørt af kommunen.


Det kan derfor være en stor aflastning, at vi holder styr på regler, dokumenter og ikke mindst dine rettigheder. Vi har mange års erfaring inden for tvangsfjernelse og har fuld forståelse for, hvor svær og sårbar en situation tvangsfjernelse er for jer som forældre.


Vi er med dig fra start til slut, og vi opgiver ikke din sag, hvis den ikke får medhold – vi bringer din sag videre så langt du måtte ønske det. Kort sagt, så kæmper vi til det sidste for dig og dit barn.
Tvangsfjernelse er en omstændig proces. Det bedste resultat kræver således en dybere forståelse for de enkelte trin.


Er jeres barn allerede blevet anbragt uden for hjemmet, vil vi kæmpe for, at dit barn hurtigst muligt kommer hjem igen, og hvad enten dit barn allerede er blevet udsat for tvangsfjernelse eller kommunen har planer om det, så hjælper vi dig fra start til slut.
Det er ofte spædbørn, der tvangsfjernes akut, men vi ser ofte også tvangsfjernelse af ældre børn.

​Der er særlige regler som skal være overholdt, når myndighederne vil tvangsfjerne ens børn.

​Vi hjælper med at varetage dine og dine børns rettigheder, sørger for at din side af sagen kommer frem, rådgiver dig i alle konkrete forhold i sagen, og støtter dig så meget som det er muligt.

​En tvangsfjernelse er et voldsomt indgreb, og det er vigtigt, at få en advokat med på sagen så tidligt som muligt.

​GRATIS ADVOKATHJÆLP

For at sikre forældre og børns rettigheder i forbindelse med en tvangsanbringelse har både indehaverne af forældremyndigheden og børn over 12 år ret til gratis bistand af en advokat.

​Du vælger selv hvilken advokat, du vil benytte i forbindelse med en tvangsfjernelse, og ønsker du, at jeg skal bistå dig, hjælper jeg dig uanset, hvor i landet du bor. Jeg kan mødes med dig kort tid efter, du kontakter mig evt. hjemme hos dig, et sted i nærheden, eller du skal være velkommen på mit kontor i Aalborg og Odense.

Kan vi hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 70 71 12   eller pr. email: [email protected] .

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​