Voldsoffer

ERSTATNING TIL VOLDSOFFER

Hvis du har været udsat for vold, kan du søge erstatning fra Erstatningsnævnet. Du kan få erstatning, selvom voldsmanden er ukendt eller ikke kan findes.

Det er en betingelse, at overfaldet er anmeldt til politiet indenfor 72 timer. Når sagen er anmeldt til politiet, vil der blive rejst straffesag mod voldsmanden. Hvis du har været syg eller har haft gener som følge af volden, er det vigtigt, at det bliver taget med under straffesagen.

​Politiet kan vejlede dig om, hvordan du skal forholde dig. Hvis du er i tvivl, kan du også kontakte Nikolajsen Advokatfirma. Der er mulighed for få betalt advokatbistand til at hjælpe dig under straffesagens behandling.

​Erstatningsnævnet træffer afgørelse om godtgørelse for svie og smerte og varigt mén samt erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, erhvervsevnetab og i tilfælde af dødsfald eventuel forsørgertabserstatning. Endelig kan der ske refusion af helbredelsesudgifter.

​Hvis du vil søge om erstatning for vold, skal du anmelde overfaldet til politiet inden for 72 timer.

​Du skal søge om erstatning hos Erstatningsnævnet senest to år efter, overfaldet har fundet sted, eller der er faldet dom i en eventuel straffesag.

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP TIL DIN SAG

Ring og få en forpligtigende snak, vi giver gerne en gratis vurdering af din sag.

FASTE PRISER

Hos Nikolajsen Advokatfirma tilbyder vi advokatbistand i høj kvalitet til en fair pris.

Prisen aftaler vi på forhånd, så du undgår ubehagelige overraskelser.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​