Nikolajsen Advokatfirma ansætter 2 talenter

Nikolajsen Advokatfirma ansætter 2 talenter

Frederik Mortensen
Pr. 1. marts og 1. april er henholdsvis Frederik Mortensen og Linette Storm startet som stud.jur hos Nikolajsen Advokatfirma.
Frederik Mortensen er jurastuderende på Syddansk Universitet, hvor han bliver bachelor til sommer. Frederik Mortensen har tidligere arbejdet ved Skatteankestyrelsen, men skal hos Nikolajsen Advokatfirma primært beskæftige sig med fast ejendom, børne- & familieret og retssager.

 

Linette Storm
Linette Storm er jurastuderende på Syddansk Universitet på 8 semester.
Linette Storm har arbejdet med strafferet hos Anklagemyndigheden, og skal fortsætte med at arbejder med strafferet hos Nikolajsen Advokatfirma tillige med områderne personskadeerstatning og familieret.
Nikolajsen Advokatfirma ser frem til, at have 2 dygtige talenter til at bistå advokat Jesper Nikolajsen med sagerne i afdelingen i Odense.

Linette

Forfatter

  • Advokat Jesper Nikolajsen

    Advokat Jesper Nikolajsen beskæftiger sig med rådgivning inden for privatretten, og har stor erfaring med at føre retssager i hele landet. Jesper har særligt stor erfaring med at føre sager inden for børne – og familieret, strafferet, arveret og dødsbobehandling. Herudover har Jesper tidligere undervist på både Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, hvorfor han er yderst kompetent til at videreformidle den svære jura på en letforståelig og overskuelig måde.

    Vis alle indlæg

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​