Ny specialist fra Ankestyrelsen

Ny specialist fra Ankestyrelsen

Endnu en specialist fra Ankestyrelsen har meldt sig under fanerne hos Nikolajsen Advokatfirma.
Med 8 års erfaring fra Ankestyrelsen er det en kæmpe kapacitet, der skal bistå Nikolajsen Advokatfirma med børnesager. Sebastian Nielsen er pr. 1. marts 2023 startet som advokatfuldmægtig ved Nikolajsen Advokatfirma, og med den erfaring som Sebastian Nielsen har, starter han som 3. årsfuldmægtig.

Sebastian Nielsen har fungeret som mødeleder i anbringelses- og adoptionssager, og har ført retssager i samme sager, samt været ansvarlig for sager fra ungdomskriminalitetsnævnet.
Sebastian Nielsen skal arbejde med alle typer af børnesager, forældremyndighed, samvær, bopæl, tvangsfjernelser og – adoptioner, og sager for ungdomskriminalitetsnævnet. Endvidere skal Sebastian Nielsen bistå med nabosager, hævd, skelforretninger og nabogener.

Forfatter

  • Advokat Jesper Nikolajsen beskæftiger sig med rådgivning inden for privatretten, og har stor erfaring med at føre retssager i hele landet. Jesper har særligt stor erfaring med at føre sager inden for børne – og familieret, strafferet, arveret og dødsbobehandling. Herudover har Jesper tidligere undervist på både Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, hvorfor han er yderst kompetent til at videreformidle den svære jura på en letforståelig og overskuelig måde.

    Vis alle indlæg

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​