Kometkarriere

Kometkarriere

Vores dygtige advokatsekretær Emma Gammelgaard kan nu kalde sig selv for elitesekretær

Emma Gammelgaard har gennemgået og bestået uddannelsen til elitesekretær kun 3 år efter, at hun blev uddannet advokatsekretær. Der har således været turbo på, fra at stå som nyudlært advokatsekretær til nu at være elitesekretær.
En elitesekretær er en advokatsekretær, der har taget en overbygning på sin uddannelse som advokatsekretær. Uddannelsen som elitesekretær er tilrettelagt på den måde, at advokatsekretæren udvælger 3 områder, hvor sekretæren ønsker at blive specialiseret og herefter modtager undervisning med efterfølgende eksamen.
Emma Gammelgaard er blevet specialiseret indenfor områderne, ejendomshandler, digital tinglysning og retssager, og har opnået karakteren 10 i alle 3 eksamener, hvilket er områder, som Emma Gammelgaard beskæftiger sig med i det daglige.
Emma Gammelgaard arbejder med området fast ejendom, hvor Emma Gammelgaards arbejde består i udarbejdelse af købsaftaler, servitutter og skøder, tinglysning, mortifikation og udarbejdelse af refusionsopgørelser, samt arbejder indenfor områderne retssager og familieret, hvor Emma Gammelgaard laver processkrifter, ekstrakter og andet materiale til retten, samt ægtepagter og testamenter.

Vi er i Nikolajsen Advokatfirma stolte af, at vi har fået vores første elitesekretær og endda med så flotte karakterer.
Tillykke til Emma Gammelgaard med uddannelsen.

Forfatter

  • Advokat Jesper Nikolajsen beskæftiger sig med rådgivning inden for privatretten, og har stor erfaring med at føre retssager i hele landet. Jesper har særligt stor erfaring med at føre sager inden for børne – og familieret, strafferet, arveret og dødsbobehandling. Herudover har Jesper tidligere undervist på både Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, hvorfor han er yderst kompetent til at videreformidle den svære jura på en letforståelig og overskuelig måde.

    Vis alle indlæg

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​