Nikolajsen advokatfirma ansætter to juridiske talenter fra juridisk institut, syddansk universitet

Nikolajsen advokatfirma ansætter to juridiske talenter fra juridisk institut, syddansk universitet

Nikolajsen Advokatfirma har med virkning fra den 1. marts 2021 ansat Charlie Pierre El-Khoury og Andreas Jessen, som stud.jur. på kontoret i Odense

Charlie Pierre El-Khoury blev færdig som bachelor i sommeren 2020, hvor han skrev bachelorprojekt om Forholdet mellem obligationsretten og lejeret med fokus på mangelsbegrebet. Charlie Pierre El-Khoury er nu på 1. år af kandidatuddannelsen, og har tidligere været ansat ved Danske Lejere.

Andreas Jessen er på 2. år af bacheloruddannelsen, og har allerede bestået fagene Familie- og Arveret samt forfatningsret. Andreas Jessen har endvidere været frivillig lærer i Nepal, hvor han underviste børn i byen Karfok Uchcha Ma Vi, Ilam.

Både Charlie Pierre El-Khoury og Andreas Jessen skal assisterer advokat Jesper Nikolajsen indenfor områderne familieret, fast ejendom, testamenter og inkasso.

Charlie Pierre El-Khoury kan kontaktes på charlie@nikolajsen.nu og Andreas Jessen kan kontaktes på andreas@nikolajsen.nu

Forfatter

  • Advokat Jesper Nikolajsen

    Advokat Jesper Nikolajsen beskæftiger sig med rådgivning inden for privatretten, og har stor erfaring med at føre retssager i hele landet. Jesper har særligt stor erfaring med at føre sager inden for børne – og familieret, strafferet, arveret og dødsbobehandling. Herudover har Jesper tidligere undervist på både Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, hvorfor han er yderst kompetent til at videreformidle den svære jura på en letforståelig og overskuelig måde.

    Vis alle indlæg

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​