Nikolajsen Advokatfirma søger advokat eller 3. årsfuldmægtig

Nikolajsen Advokatfirma søger advokat eller 3. årsfuldmægtig

Nikolajsen Advokatfirma søger advokat eller 3. års advokatfuldmægtig med erfaring eller interesse inden for området børne- & familieret med tiltrædelse snarest mulig til vores afdeling i København.En jurist med flere års erfaring fra Ankestyrelsen eller Familieretshuset kan også komme i betragtning.

Vi har travlt og søger derfor en dygtig og ambitiøs advokat til at styrke vores afdeling for børne- & familieret med tilknytning af et evt. yderligere retsområde.

Stillingens indhold

Dit arbejde vil primært bestå i, at forberede og føre retssager i forældreansvarssager i landets retskredse, møde i børne- & ungeudvalget i alle landet kommuner og i Ankestyrelsen, samt at der vil være arbejde i forbindelse med separationer og skilsmisser.

Idet der er tilknyttet flere advokater i børne- & familieafdelingen, vil dine sager hovedsageligt blive på Sjælland og øerne. Din base vil blive på vort kontor i Glostrup (København).

Ovennævnte giver en del kørsel, hvorfor det er en forudsætning at du har kørekort og bil.

Har du et ønske om at få tilknyttet yderligere et retsområde, f.eks. strafferet, fast ejendom el.lign., kan dette aftales.

Da vi er et alsidigt kontor, forventer vi også, at du deltager i andre opgaver på lige fod med kontorets øvrige medarbejdere.

Om dig

Det kræver et fagligt højt niveau, evnen til at gøre det komplekse forståeligt, ordentlighed og dedikation at arbejde som advokat hos Nikolajsen Advokatfirma. Derfor skal du være robust, og du skal være holdspiller. Du skal kunne bevare overblikket, også når det går stærkt, og du skal have evnen til at arbejde selvstændigt og struktureret og samtidig have øje for såvel helheden som detaljen.

Endvidere er det af væsentlig betydning, at du er rummelig, tålmodig og har forståelse for vores klienters ofte pressede situation.

Vi tilbyder

Du tilbydes attraktive ansættelses- og lønvilkår. Idet vi bestræber os på, at have et godt arbejdsmiljø, kan ansættelsen tilpasses den enkelte evt. som provisionsbaseret og/eller deltid.

Vi tilbyder endvidere et positivt, uhøjtideligt og højt fagligt arbejdsmiljø med mulighed for selvstændig sagsbehandling, efteruddannelse og samarbejde med dygtige og glade kolleger.

Send din ansøgning

Send din ansøgning og dit CV snarest muligt til jeanette@nikolajsen.nu. Vi læser ansøgninger og inviterer til samtaler løbende. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Jesper Nikolajsen på 28 43 30 01.

OM FIRMAET

Nikolajsen Advokatfirma beskæftigere sig privatretlige områder, og er specialiseret inden for følgende områder: børne- og familieret, arv & dødsbobehandling, personskadeerstatning, retssager, inkasso, boligkøb & fast ejendom og som forsvarsadvokat.

Vi har afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Forfatter

  • Advokat Jesper Nikolajsen beskæftiger sig med rådgivning inden for privatretten, og har stor erfaring med at føre retssager i hele landet. Jesper har særligt stor erfaring med at føre sager inden for børne – og familieret, strafferet, arveret og dødsbobehandling. Herudover har Jesper tidligere undervist på både Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, hvorfor han er yderst kompetent til at videreformidle den svære jura på en letforståelig og overskuelig måde.

    Vis alle indlæg

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​