”Ny” advokat hos Nikolajsen advokatfirma

”Ny” advokat hos Nikolajsen advokatfirma

Charlotte Rasmussen har den. 8. juni 2020 fået Justitsministerens ord for, at hun nu må kalde sig advokat. ​Charlotte Rasmussen er uddannet cand.jur. fra Syddansk Universitet, og har skrevet speciale om ophævelse af fælles forældremyndighed.

Charlotte Rasmussen har været ansat hos Nikolajsen Advokatfirma siden april 2017, og har i arbejdet med sagerne udvist den størst tænkelige omhu og med kunden i centrum, som Nikolajsen Advokatfirma gerne vil kendetegnes for. Det er således helt naturligt, at Charlotte Rasmussen nu fortsætter ved Nikolajsen Advokatfirma som advokat.

Som advokat skal Charlotte Rasmussen primært arbejde med børne- og familieret samt med personskadeerstatning.

Nikolajsen Advokatfirma glæder sig til det fortsatte samarbejde med Charlotte Rasmussen.

 

 

Forfatter

  • Advokat Jesper Nikolajsen beskæftiger sig med rådgivning inden for privatretten, og har stor erfaring med at føre retssager i hele landet. Jesper har særligt stor erfaring med at føre sager inden for børne – og familieret, strafferet, arveret og dødsbobehandling. Herudover har Jesper tidligere undervist på både Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, hvorfor han er yderst kompetent til at videreformidle den svære jura på en letforståelig og overskuelig måde.

    Vis alle indlæg

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​