”Ny” advokat i Nikolajsen Advokatfirma

”Ny” advokat i Nikolajsen Advokatfirma

Pr. 1. marts 2024 startede ”ny” advokat i Nikolajsen Advokatfirma

Den ”nye” advokat er dog en gammel kending, idet Sebastian Nielsen det seneste år har været ansat som advokatfuldmægtig i Nikolajsen Advokatfirma.
Både kollegaer og ledelse i Nikolajsen Advokatfirma har været glad for Sebastian Nielsen gode humør og retlige omhu med sagerne, hvorfor det var helt naturligt, at Sebastian Nielsen fortsatte hos Nikolajsen Advokatfirma, blot med en ny stillingsbetegnelse.

Sebastian Nielsen skal forsætte med at arbejde med sagsområderne børne- og familieret samt fast ejendom. Endvidere bliver Sebastian Nielsen tilknyttet området strafferet.

Nikolajsen Advokatfirma glæder sig til det fortsatte samarbejde med Sebastian Nielsen.

Forfatter

  • Advokat Jesper Nikolajsen beskæftiger sig med rådgivning inden for privatretten, og har stor erfaring med at føre retssager i hele landet. Jesper har særligt stor erfaring med at føre sager inden for børne – og familieret, strafferet, arveret og dødsbobehandling. Herudover har Jesper tidligere undervist på både Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, hvorfor han er yderst kompetent til at videreformidle den svære jura på en letforståelig og overskuelig måde.

    Vis alle indlæg

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​