Sponsor for Aab

Sponsor for Aab

Nikolajsen Advokatfirma er igen i år sponsor for AaB.

Med vores sponsorat af AaB viser Nikolajsen Advokatfirma, at vi står bag Hele Nordjyllands Hold.

Nikolajsen Advokatfirma stiller krav til sig selv, om at behandle vores sager med størst tænkelige omhu og stræbe efter at kunne yde den optimale bistand til hver enkelt af vores kunder, hvorfor vi som sponsor også tillader os at stille sportslige krav til AaB.

Vores krav til AaB minder om AaB´s egen vision om at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Med en tilbagevenden af Kasper Kusk og AaB´s kvalificering til mesterskabsspillet går AaB et stærkt forår i møde, og ambitionen må være, at AaB spiller europæisk fodbold til efteråret.

Vi ser frem til et spændende mesterskabsspil.

Forfatter

  • Advokat Jesper Nikolajsen

    Advokat Jesper Nikolajsen beskæftiger sig med rådgivning inden for privatretten, og har stor erfaring med at føre retssager i hele landet. Jesper har særligt stor erfaring med at føre sager inden for børne – og familieret, strafferet, arveret og dødsbobehandling. Herudover har Jesper tidligere undervist på både Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, hvorfor han er yderst kompetent til at videreformidle den svære jura på en letforståelig og overskuelig måde.

HAR DU BRUG FOR ADVOKATBISTAND?

Nikolajsen Advokatfirma kan hjælpe dig med din sag.

RING TIL OS PÅ TELEFON

70 70 71 12​